Telefon Mail
Vgradne omare po meri – optimalna rešitev za maksimalno izkoriščenost Vašega prostora!
Vgradna garderobna omara - notranjost sredina

Vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradne omare z drsnimi vrati po meri predstavljajo edinstveno alternativo tradicionalni garderobni omari.
Nudijo nam maksimalen izkoristek prostora, saj so načeloma izdelane po sistemu – od stene do stene, od tal do stropa.

Najpomembnejše prednosti:

UDOBJE – stranka lahko izbira med poljubnim številom vrat garderobne omare in njihovo širino, prav tako pa tudi število in vrste polic in predalov v notranjosti omare. Svoboda individualne izbire je rezultat sistema, prilagojenega potrebam in udobju stranke pri vsakodnevni uporabi.

OSEBNI PRISTOP – obisk osebnega prodajnega svetovalca je bistven korak, saj se mnogokrat zgodi, da določene podrobnosti v strankinem domu zahtevajo oblikovne spremembe pohištva (tj. uporaba prekrivnih elementov za neravne stene ipd.), ki jih ne bi bilo mogoče upoštevati pri oblikovanju in cenitvi med obiskom v salonu.

ELEGANCA – dovršen izbor skladno združenih barv in materialov daje sistemu garderobnih omar z drsnimi vrati v vsakem prostoru naraven in pregleden, a hkrati tudi moderen in eleganten videz.

VEČJI IZKORISTEK GARDEROBNEGA PROSTORA– sistemi vgradnih garderobnih omar z drsnimi vrati so se pri načrtovanju notranje opreme izkazali za veliko uporabnejšo rešitev od navadnih omar, saj lahko na ta način bolje izkoristite garderobni prostor.

PRILAGODLJIVOST IN FUNKCIONALNOST- sistem vgradnih garderobnih omar omogočaj shranjevanje tako rekoč vsega, od oblek, posteljnine, odej in blazin do likalnika, sesalnika, kovčkov in knjig. Vaši predmeti bodo pregledno organizirani in vam ne bodo v napoto, hkrati bodo tudi lahko dostopni. Obstajajo tudi modeli za prilagoditev sistema drsnih vrat kakršnemu koli, tudi najmanjšemu, prostemu prostoru.

MATERIALI –pri proizvodnji uporabljamo najnaprednejše in najzanesljivejše materiale: zaščita robov z ABS trakovi, ki so odporni proti trkom, pocinkano jeklo in trden aluminij se uporabljata za profile, različne vrste stekla ter ogledal in oplemenitenih lesnih plošč najvišje kakovosti za polnila vrat.

BARVE – obsežna izbira ter različne barve in vrste kovinskih profilov za vratne okvirje in oplemenitenih lesnih plošč v kombinaciji s posebnimi polnili, kot so ratan, brušeno steklo ali steklo za ogledala, pleksi steklo ter različni ostali materiali, kupcu omogočajo izbiro najboljših oblikovnih rešitev za vsak prostor sobo in izraz individualnega okusa in ustvarjalnosti.

OBLIKE – vgradne omare z drsnimi vrati ter ostala notranja je lahko prilagojena mnogim oblikam in velikostim: od ozkih in visokih do nizkih in širokih oblik. Možne dimenzije sistemov in širok izbor tipov profilov vratnih okvirjev zadovoljijo tudi potrebe najzahtevnejših strank za ustvarjanje izvirne in edinstvene notranje opreme.

DOBAVNI ROK – navkljub izredno širokemu prodajnemu programu, Vam bomo za Vaše vgradne omare zagotovili hitro dobavo naročenih izdelkov, ki načeloma ni daljša od 30 dni od datuma naročila in plačila izdelkov.

Oglejte si nekaj naših uspešno realiziranih projektov opreme VGRADNIH GARDEROBNIH OMAR!
Montaža vgradne omareIZVLEČNI OBEŠALNIK ZA HLAČEDSC02327DSC00932DSC00928DSC00919NOTRANJOST GARDEROBA -PREDSOBANotranjost vgradne garderobne omareOMARA 3D DELJ.VRATAOMARA 3D PRINTOMARA 4D PRINT 1omara 7Omara Clasic 2Omara Clasic 3Omara ClassicOMARA PO MERI 2OMARA PO MERI 3OMARA PO MERI 4OMARA PO MERIOMARA- REGALPredalnik v notranjosti garderobne omarePrimer kotne omare z drsnimi vratiVgardna garderobna omara z drsnimi vrati z motivomVgradna garderobna omara - notranjost - desnoVgradna garderobna omara - notranjost levoVgradna garderobna omara z drsnimi vrati - notranjostVgradna garderobna omara z drsnimi vratiVgradna graderobna omara za mansardoVgradna omara - montaža 1Vgradna omara - montaža 2VGRADNA OMARA  SPALNICAVgradna omara 3DVGRADNA OMARA 4 D VGRADNA OMARA MANSARDA  1Vgradna omara notranjost - montažaVGRADNA OMARA NOTRANJOST 1Vgradna omara notranjost 2Vgradna omara notranjostVgradna omara notranjsotVGRADNA OMARA PREDSOBAVGRADNA OMARA PRINTVGRADNA OMARA SPALNICA - NOTRANJOSTVgradna omara v mansardi 1Vgradna omara v mansardiVgradna omara v niši 1Vgradna omara v niši 2Vgradna omara v nišiVgradna omara v spalniciVgradna omara vhodVgradna omara z drsnimi vrati s segmentiVgradna omara z drsnimi vrati v spalniciVGRADNA OMARA Z DRSNIMI VRATIvhod drsna vrataVHOD V GARDEROBO-PREDSOBAVRADNA OMARA Z GARDEROBO VRATA 1VRATA PRINT3D omaraDrsna vrata z motivom za vgradno omaroDrsna vrata z motivomDrsna vrata za vgradno omaro  z motivomDSC00299DSC00309DSC00310DSC00744DSC00745
© 2022 Dom Doma | O piškotkih