Telefon Mail
Kuhinje in kuhanje, druženje…..!
Kuhinja s sredinskim otokom

Ureditev kuhinje

Kuhinja je eden izmed najpomembnejših prostorov v stanovanju. Je prostor, kjer se občasno in vzporedno dogaja veliko različnih aktivnosti, zato mora biti temu primerno tudi organiziran. Čas, ki ga bomo skupaj z vami namenili načrtovanju kuhinjske opreme oziroma pohištva, se vam bo večkratno povrnil, saj si boste s pravilno razporeditvijo elementov in opreme, kasneje prihranili veliko jeze in nepotrebnih korakov.

Dejstvo je, da se v kuhinji odvijajo različne dejavnosti, ki niso vedno povezane s pripravo hrane. Velikokrat se kuhinja uporablja tudi kot prostor, v katerem občasno sprejemamo obiske, prostor v katerem otroci želijo delati domače naloge, itd. Gledano iz tega zornega kota je pomembno, da je notranja oprema v kuhinji enostavna, estetsko privlačna, funkcionalna in s tem prijetna za bivanje.

Serijsko izdelane kuhinje ali kuhinje po meri?

Prostor, v katerem načrtujete vašo novo kuhinjo ima vedno določene značilnosti (dimenzije sten, pozicije vrat in oken, stikala, vtičnice, odtoki, dimniki,…) ki jih je potrebno upoštevati pri načrtovanju. Ne glede na to, ali kuhinjo načrtujemo v objektu moderne ali klasične arhitekture, je potrebno upoštevati določena pravila, saj le na ta način lahko ustvarimo funkcionalno in estetsko dopadljivo ter cenovno dostopno kuhinjo.

S kuhinjami izdelanimi po meri lahko dosežemo maksimalen izkoristek prostora, z izborom materialov in barv dodamo kuhinji svojo osebno noto ter na ta način ustvarimo atraktivno in funkcionalno kuhinjo.

Vse je odvisno od vaših zahtev in pričakovanj ter seveda od prostora, v katerem ste načrtovali montirati vašo novo kuhinjo. Najpomembnejša prednost serijsko izdelane kuhinje je v preteklosti bila vsekakor cena. Da, prav ste prebrali, v preteklosti!

Uporaba moderne CNC tehnologije v proizvodnji, dovršena logistika, mnoštvo razpoložljivih izdelavnih materialov ter seveda optimizacija prodaje, je povzročila spremembe tudi na tem področju.

Ne glede na izbiro pa velja, da mora kuhinja biti enostavna, estetsko privlačna, funkcionalna in s tem prijetna za bivanje!
Prenovite vašo kuhinjo in si privoščite vrhunsko kvaliteto po izredno dostopnih cenah!
Kotni sestav kuhinjeKotni element z mehanizmomKomoda za jedilnico - hrast masivaKlasična kuhinja z aplikacijamiKlasična kuhinja po meriKlasična kuhinja po meri 1Kotni sestav z otokomKuhinja furnirKUHINJA MANSARDA 1KUHINJA MANSARDA 2KUHINJA MANSARDA 3KUHINJA MANSARDA 4Kuhinja Obliq 3DKuhinja Obliq 5Kuhinja Obliq modernaKuhinja ObliqKuhinja po meri 4kuhinja po meri 12KUHINJA Z ZLOŽLJIVO JEDILNO MIZOKuhinjski otok 1Kuhinjski otok in dodatni elementiKuhinjski otok s predaliKuhinjski otok z delovnim pultomKuhinjski otok z jedilnim pultomKuhinjski otok z vitrinoKuhinjski otokKuhinjski predaliKuhinjsko korito in stenska obrobaLedvička kotni elementLedvička za kotni elementLinijski sestav klasičen kuhinjeMasivna kuhinja - hrastMehanizem v visoki kotni omariMehanizem za element pod koritomModel vodil predalov ECONOMICModel vodil predalov standardModel vodil za predale ECONOMICModerna jedilnica po meriModerna kuhinja + jedilnica po meriModerna kuhinja 1Moderna kuhinja 2Moderna kuhinja 3Moderna kuhinja izvedba orehModerna kuhinja izvedba oreh-beloModerna kuhinja po meri 1Moderna kuhinja po meri furnir+ MDFModerna kuhinja s pultomModerna kuhinja z otokom in vitrinoModerna kuhinja z otokomModerna kuhinja z polotokomModerna kuhinjaNotranji  podpultni predaliNotranji predalNotranji predali v visoki omariNotranjsot predalaOgrodje predalov STANDARDPolice med elementiRolo omaricaSestav kuhinje z otokomSestav kuhinjeSestav moderne kuhinje po meriSestav moderne kuhinjeTradicionalna kuhinja hrastVertikalno odpiranjeVisoka omara s skritimi predaliVisoka omara z notranjimi predaliVložki za predaleVrata - predalDelovna plošča- okenska policaDvižni mehanizemIzvlečni mehanizme spodnji elementiIzvlečni mehanizmi
© 2022 Dom Doma | O piškotkih