Telefon Mail

Mnenja naših strank

Ko sva se odločila za prenovo in novogradnjo, sva želela nove prostore opremiti celovito in predvsem funkcionalno. Glede na to, da sva s partnerjem zelo zaposlena, nimava veliko časa, zato sva poslala več povpraševanj na različne naslove glede izdelave notranje opreme. Presenetil naju je vaš izredno hiter odziv in izjemen strokoven pristop, ki ste nam ga predstavili.   
 
Že na uvodnem sestanku smo se nekako “našli”, saj ste razumeli najine želje in potrebe.  Pripravili ste nekaj zanimivih idejnih predlogov in profesionalno izdelano ponudbo, v kateri so bile natančno razdelane vse podrobnosti glede končne izvedbe opreme, predvidenih izdelavnih materialov, terminskega načrta in seveda finančnega okvira.
 
Za izredno kakovostno pripravo, usklajevanje in seveda celotno izvedbo v dogovorjenih terminih, se vam resnično zahvaljujeva in čestitava!
Vsekakor vas bova priporočila tudi vsem našim prijateljem!
 
Lidija in Andrej, Sevnica  
 
S soprogo sva že dalj časa načrtovala prenovo obstoječe kuhinje, ki je bila že nekoliko “v letih. Glede na to, da sem podjetnik in invalid, nimam veliko časa in možnosti za obiskovanje trgovin s pohištvom. DOM DOMA so nam priporočili naši prijatelji, ki so že sodelovali z vami pri prenovi otroške sobe, Ogledala sva si vašo spletno stran in vas poklicala glede informativnega sestanka. Odzvali ste hitro in dogovorili smo se za srečanje pri nas doma.
 
Kot ste obljubili, smo se na prvem sestanku pogovorili o možnostih glede izvedbe, izbire materialov, barvah ter tudi o morebitni drugačni postavitvi kuhinjskega sestava in moram priznati, da sva bila z vašimi predlogi navdušena. Ko sva prejela vaše grafične predloge s ponudbo glede izdelave najine nove kuhinje, sva bila praktično takoj odločena za sodelovanje z vami, saj sva bila navdušena tako nad vašimi rešitvami kot tudi nad cenovno ponudbo!
 
Pohvalil bi vaš profesionalen osebni pristop, celovito pripravo in seveda izvedbo prenove najine kuhinje!
 
Jure, Novo mesto
 
© 2024 Dom Doma | O piškotkih