Telefon Mail
Prostori s katerimi se obiskovalci in gostje srečajo najprej
COB_8833

Kam in kako shraniti garderobo, obutev? Kam odložiti torbico, dežnik, ključe?

Predsoba in hodnik ter stopnišča so prostori s katerimi se obiskovalci in gostje srečajo najprej. Prav zaradi navedenega je izredno pomembno, da so takšni prostori urejeni, saj je prvi vtis pri vstopu v hišo ali stanovanje vedno zelo pomemben. Preglednost in uporabnost opreme je bistvenega pomena, saj moramo na relativno majhnem prostoru zagotoviti optimalno funkcionalnost pohištvenih elementov.

Vsekakor je na prvem mestu funkcija odlaganja in shranjevanja garderobe in obutve stanovalcev in obiskovalcev, dežnikov, pokrival, itd. Različne police in ostale površine lahko namenimo odlaganju predmetov, ki jih vsakodnevno potrebujemo (ključi, telefoni, dokumenti, torbice,..).
 
V kolikor nam prostorske možnosti omogočajo, običajno v hodniku predlagamo namestitev vgradne garderobne omare z drsnimi ali krilnimi vrati od zidu do zidu in od tal do stropa, saj na ta način dosežemo bistveno boljši izkoristek prostora.

Nakup serijsko izdelanega pohištva za predsobo ali izdelavo po meri (obešalne stene, komode oz. predalnika za obutev, stenskih polic in ostalega pohištva) seveda prilagodimo individualnim potrebam in željam ob upoštevanju dimenzij vaše predsobe oz. hodnika.
 
Pokličite nas ali nam pošljite vaše sporočilo in skupaj bomo zanesljivo našli optimalno rešitev za opremo vaš predsobe, hodnika ali stopnišča!
COB_8366COB_8369COB_8419COB_8847COB_8871 (1)COB_8871COB_8876IKONA HODNIKI, STOPNIŠČAPredsoba - garderobna stena + omaricaPredsoba - omara notranjost - sredinaPredsoba - omara za čevljePredsoba - omara za garderoboPredsoba- omara notranjost - levoRočaj na vratih omare
© 2022 Dom Doma | O piškotkih