Telefon Mail
Zagotavljamo široko ponudbo različnih izdelkov po zajamčeno najnižjih cenah!

Strokovnjaki za prodajo pohištva in opremo bivalnih in poslovnih prostorov!

Skoraj nič nas bolj ne izdaja, kot oprema prostorov. Dom ali poslovni prostor je v velikih primerih ogledalo naše osebnosti oz. poslovnosti.

Usklajevanje vaših želja, potreb in možnosti glede načrtovanja notranje opreme v bivalnih in poslovnih prostorih je naše poslanstvo in izziv.

Dovolite nam, da vam predstavimo nekatere ideje in rešitve, s katerimi smo v minulih 25 letih delovanja navdušili naše stranke. Vsaka zase je lepa, vendar so združene v harmoniji celote edinstvene in neponovljive!

Vašo podobo o lepem in funkcionalnem domu ali poslovnem prostoru bomo skupaj z vami uresničili s celovito opremo kuhinje, dnevne in otroške sobe, izdelavo vgradne omare in garderobne sobe in praktičnim kosovnim pohištvom po meri.

Vas zanima uvodni informativni sestanek s predstavitvijo vaših zadreg in dilem glede opreme bivalnih ali poslovnih prostorov?

Potrebujete izdelavo idejnega predloga razporeditve in postavitve elementov za kuhinje, dnevne sobe, otroške sobe, vgradne omare in ostalo notranjo opremo?

Želite osnovno grafično 3D predstavitev predloga?


Pokličite nas na 041 693 193 ali nam pošljite sporočilo.
Veselimo se srečanja z vami!

 

© 2024 Dom Doma | O piškotkih