Telefon Mail

Primer iz prakse – oprema poslovnih prostorov!

Zasnova opreme pisarniških prostorov – idejni projekt

Na osnovi naših dolgoletnih in bogatih izkušenj pri opremi različnih poslovnih prostorov, smo za naročnika v tujini pripravili projekt opreme pisarniških prostorov za lastnika in direktorja uprave mednarodne družbe. Zahteve arhitektov naročnika po prestižni in ekskluzivni, vrhunsko oblikovani, moderni in unikatni opremi, smo uspešno realizirali s prestižnim programom EXCELLENCE ter opremo poslovnega prostora, dopolnili še z nekaterimi izdelki, ki so bili izdelani izključno za navedeni projekt (oblazinjena avtomatska drsna vrata, fotelji, dekoracija, itd).  Celotna oprema iz programa EXCELLENCE je izdelana iz vrhunskih izdelavnih in okolju prijaznih materialov (kombinacija masivnega lesa, lesnega dekorja slive, usnja, inoxa, aluminija, itd.), ki jim po željah in zahtevah naročnika, dodamo tudi ostale.

Kako smo začeli?

Pred začetkom izdelave opreme, smo naročniku pripravili natančne 3D grafične ponazoritve – vizualizacije bodočega videza prostorov ter predstavili vse potrebne vzorce materialov, ki smo jih nameravali uporabiti pri proizvodnji. Po potrditvi in uskladitvi vseh podrobnosti ter izvedenih meritvah prostorov, smo pričeli z izdelavo. Oprema je bila seveda dogovorjena »na ključ«, kar pomeni, da smo poskrbeli tudi za vse potrebno glede dostave blaga v tujino in montažo opreme v poslovnih prostorih naročnika.

Katere prostore smo opremili?

Oprema prostorov predsednika uprave je bila sestavljena iz treh povezanih modulov in sicer: delovne mize s predalčniki in priključkom mize za sestanke,  posebne konferenčne mize za 8 oseb ter kopalnice in prostorom za počitek.


Delovna miza s predalčniki in integrirano mizo za sestanke


Prestižna konferenčna miza za 8 oseb s centralnim lesenim podnožjem in oblazinjeno mizno ploščo

Za popolno in celovito estetsko doživetje in ureditev prestižnih pisarniških prostorov smo, med drugim, poskrbeli tudi z umestitvijo elegantnih komod ter stenskih lesenih oblog, oblazinjenih v usnju ter steklenimi policami s toplo LED razsvetljavo. Ekskluzivnim izdelkom iz programa EXCELLENCE smo dodali tudi vrhunske pisarniške fotelje v kombinaciji brušenega aluminija, oblazinjene v usnju ter opremljene z različnimi funkcijami. Na prehodu prostorov smo vgradili električna drsna vrata na odpiranje z daljinskim upravljavcem, ki smo jih dodatno oblazinili z usnjem ter tako poskrbeli tudi za estetsko usklajenost opreme ter ustrezno zvočno neprepustnost. 


Lesene komode ter oblazinjena stenska obloga v usnju s steklenimi policami, v ozadju drsna vrata

Dodatno ekskluzivnost opreme pisarniških prostorov, smo v sodelovanju z notranjimi oblikovalci naročnika, dosegli z atraktivno obdelavo stropov z mavčnimi ploščami, izborom notranjih barv in talnih oblog – parketa in seveda primerne stropne razsvetljave. Vse navedeno smo nadgradili še z različnimi dekorativnimi elementi in detajli na ploščah miz.


Dekorativni detajli na plošči konferenčne mize ter vgrajenimi stikali za multimedijske priključke  

Dovolite nam, da tudi vam osebno predstavimo nekatere ideje in rešitve, s katerimi smo navdušili naše stranke!  Vsaka zase je lepa, vendar so združene v harmoniji celote edinstvene in neponovljive!
 
Pokličite nas in nam zaupajte Vaše želje ter se prepustite kreativnosti in izkušnjam našega strokovnega osebja in pričakujte največ pohištva po meri za vaš denar!
54515253
© 2023 Dom Doma | O piškotkih